Svet-Stranek.cz
fotbalový oddíl
LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE

muži B:fotbalový oddíl

muži B

trenér mužstva:
Jonáš Zýka 739 440 056
Jiří Weinreb 777 900 289

podrobné informace o soutěži:
https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/5e296b2c- a3e4-42bf-9cf8-a26f2e74d53d

POZOR!

Tato stránka je zastaralá a již není udržovaná! Nový web naleznete zde: https://loko-fotbal.cz




SEZONA 2012/2013

LOKO B - Týn B 4:1 (2:0)
Nedělní podmračené odpoledne nabídlo divákům v Suchém Vrbném souboj rezervních týmů, domácí Lokomotivy a hostujícího Týna nad Vltavou. Hosté nastoupili k utkání pouze s deseti hráči a hráčem z pole na postu gólmana, což domácím dodalo určitou míru sebevědomí ještě před výkopem. Lokomotiva se od první minuty tlačila dopředu, a svůj počáteční tlak zúročila záhy, když ve 3. minutě po rohovém kopu doklepl míč do sítě Dohnal, 1:0. Na druhý gól diváci nemuseli čekat dlouho. V 15. minutě se opět po rohovém kopu prosadil z malého vápna Skála, 2:0. Ve 30. minutě mohla jít Lokomotiva do třígólového vedení. Po faulu na Balouna byl nařízen pokutový kop, k exekuci se postavil Milota, ale nabízenou šancí trestuhodně pohrdl. O největší příležitost hostujícího týmu se postaral ve 40. minutě domácí bek Zajíček, kdy při rozehrávce namazal přímo na kopačky osamocenému týnskému útočníkovi, kterého ale včasným a přesným skluzem zastavil Hruška.
Do druhého poločasu domácí nastoupili se snahou co nejdříve rozhodnout o osudu utkání, ale kombinační hra Lokomotivy byla značně nepřesná a ani individuální akce domácích hráčů nikam nevedly. Vysvobození přinesla 55. minuta kdy se opět po rohovém kopu nádhernou hlavičkou prosadil domácí útočník Čapek, 3:0. Domácí se pokoušeli svůj gólový účet ještě vylepšit, což se povedlo v 65. minutě, kdy se prosadil Baloun tvrdou střelou z třiceti metrů, 4:0. Poté přišly ještě další šance domácích, avšak žádná již gólem neskončila. Konečné slovo měli v 83. minutě hosté. Po centru ze středu hřiště se ve vápně prosadil hostující kapitán Lisner, který hlavičkou přeloboval domácího brankáře Vaňase, 4:1. Utkání se pak již pouze v poklidu dohrávalo a domácí mohli po závěrečném hvizdu sudího Feitla zapsat do tabulky důležité 3 body, které však byly tentokrát více než povinné. Utkání sledovalo 30 diváků.
Sestava domácí : Vaňas - Hruška, Ohrazda, Zajíček - Švercl, Milota, Dohnal, Baloun, Skála - Petrou, Čapek

H. Stropnice - LOKO B 4:2 (1:2)
Zápas začal docela svižně. První gól vstřelil z protiútoku střelou z 18 metrů domácí Šedivý. Hraničář ani pak nezahálel, štěstí zkoušel F. Olah, ale vyšel naprázdno. Potom začali úřadovat hosté a ve 36. min. vyrovnali Šverclem. To nebylo vše, protože po zbytečné ztrátě míče uprostřed hřiště vstřelil druhý gól Baloun – 1:2. Ve druhé půli mohl smazat jednobrankové vedení Lokomotivy Olah, ale k lítosti domácích svou šanci neproměnil. Hosté zahrozili Balounem, ani ten však samostatný únik neproměnil. Stropnice zatlačila soupeře na jeho půlku, Olah se dvakrát dobře zorientoval v šestnáctce a otočil skóre. V 75. min. ještě Holej orazítkoval břevno, na druhé straně góman Josefík v závěru vychytal Hoangethevva. Zápas vrcholil a v 90. min. kapitán Horní Stropnice Mikl utěšenou střelou z hranice velkého vápna rozhodl o výhře 4:2.
ŽK 0:2, 60 diváků. Rozhodčího domácí nehlásili.

LOKO B - Temelín 0:3 (0:1)
Rezervní tým Lokomotivy nastoupil v ofenzivním rozestavení, ale během prvních dvaceti minut si nevytvořil větší šanci. Hosté hrozili především z rychlých brejků a ze standardních situací. Poprvé udeřilo v 38. minutě, kdy se temelínský kapitán Vornay po kombinaci středem hřiště ocitl sám před gólmanem Vaňasem a bez problémů zavěsil. Ve 42. min. přišla pro domácí další komplikace, když se jim zranil stoper Zýka. Do druhé půle domácí nastoupili v přeskupených řadách s cílem vývoj utkání zvrátit, jenže ve 47. min. neuspěl tváří v tvář brankáři Drmota, při průniku Petroua zase zachránilo hosty břevno. Lokomotivu srazila do kolen 58. min., kdy se postavil k trestnému kopu Hrdina a přesným centrem našel ve vápně hlavu Vornaye. Domácí se vrhli do útoku, ale jejich snaha vyústila pouze v další břevno (Drmota). Zajíček svou šanci trestuhodně přestřelil, a jak domácím ubývalo sil, rostla hrozba temelínských brejků. V 76. min. se prosmýkl obranou Jaroš a střelou podél brankáře Vaňase rozhodl o osudu utkání. V 85. min. se navíc Lokomotivě zranil smolař zápasu Drmota, a tak již bez možnosti střídat dohrávala v deseti.
Rozhodčí Krenauer. ŽK 0:4. Diváci: 30.

Nové Hodějovice - LOKO B 0:1 (0:1)
branka Švercl - hráno na UMT Hluboká

LOKO B - Planá 1:2 (0:1)
Na programu jedenáctého kola českobudějovického okresního přeboru bylo v neděli utkání mezi domácí Lokomotivou "B" a hostujícím týmem z Plané. Utkání se hrálo za celkem chladného a nepříznivého počasí, které však nebylo na překážku zajímavému a celkově pohlednému utkání.
Domácí se hned z kraje do svého soupeře zakousli a zatlačili Planou do pokutového území, ale ze své aktivity vytěžili jen sérii rohových kopů. Největší šanci na vstřelení vedoucího gólu měl v 15. minutě domácí útočník Čapek, avšak po samostatném úniku ze strany přestřelil. Ani Planá však ve svých útočných aktivitách nezahálela, hosté se snažili překvapit domácí obranu především rychlými protiútoky. Po jednom z nich se v 25. minutě dostal za záda domácích obránců Balogh, posunul si míč a lobem překonal vybíhajícího brankáře Vaňase, 0:1. Lokomotiva se po obdrženém gólu snažila o rychlé vyrovnání, ale místo aby se domácí hráči pokoušeli kombinovat, začali míče nakopávat, s čímž si obrana Plané dokázala bez problémů poradit. Naopak Planá mohla v závěru poločasu svůj náskok ještě navýšit, ale ze závaru na malém vápně díky zákrokům domácí obrany a brankáře nic nebylo a do šaten se šlo s jednogólovým vedením hostujícího týmu.
Do druhé půle nastoupili domácí s cílem utkání otočit a udržet v této sezoně prozatím stoprocentní bilanci na svém hřišti. Ani Planá však nechtěla dát body zadarmo a druhý poločas tak bylo k vidění množství šancí na obou stranách. V 55. minutě se z poza vápna do míče opřel domácí Pleskač a gólman Plané jeho pokus se štěstím vytáhl na břevno. Planá na druhé straně zahrozila v 60. minutě, kdy Balogh po úniku z pravé strany trefil tyč. V 72. minutě se po rychle rozehraném přímém kopu ocitl v obrovské šanci domácí Zajíček, ale brankáře Plané z blízka překonat nedokázal. Vyrovnání přišlo v 76. minutě, hostující obrana nebyla po dalším závaru ve vápně schopná odkopnout míč, ten se dostal ke Kocmichovi, který pohotovou střelou k pravé tyči uklidil míč do branky, 1:1. Blízko ke zvratu v utkání měli domácí v 80. minutě, po akci Čapka se míč loudavým tempem dokutálel těsně vedle tyčky již překonaného brankáře Plané. Rozhodující moment utkání přišel v 84. minutě. Po faulu na pronikajícího Balogha byl nařízen volný přímý kop 20 metrů před domácí brankou. K míči se postavil Sodomka a cizelérsky provedeným kopem nedal Vaňasovi šanci, 1:2. Domácí se znovu vrhli do útoku, největší šanci na vyrovnání měl v 88. minutě po rohovém kopu Sahan, ale hostující obránce jeho hlavičku vykopl z brankové čáry. Po závěrečném hvizdu rozhodčího Feitla tak mohla Planá slavit tříbodový zisk, domácí poprvé v sezoně odešli z domácího utkání poraženi. Do Suchého Vrbného dorazilo 50 diváků.
Sestava domácí: Vaňas - Zýka, Liška, Sahan, Pleskač - Petrou, Dohnal (70. Zajíček), Weinreb, Kocmich - Choutka, Čapek

Neplachov - LOKO B 1:1 (0:1)
V prvním poločase se oba celky spíše hledaly a čekaly na chybu soupeře. Domácím vázla souhra a z jejich nepřesností těžili dobře napadající hosté, kteří se také začali pouštět do útočných akcí. Ke konci prvního poločasu se domácí přece jen dostali do zakončení, štěstí zkoušeli Kadlec (přišel na hostování z D. Bukovska) a M. Dušák, ale jejich střely Vaňasovu branku těsně minuly. Ve 40. min. se hostům povedl rychlý brejk. Hostující kapitán Weinreb přihrál Hoange Thevvovi, jenž dokázal obejít posledního hráče domácích Láníka a technicky obstřelil gólmana Zasadila. Do druhého poločasu se domácí vrhli se snahou vyrovnat. V 50. min. měli jedinečnou šanci, protože ve vápně byl sražen P. Švec a pískala se penalta. Míč si vzal Mohamed, ale jeho střelu Vaňas vystihl! Další šanci na vyrovnání měl po pěkné kombinaci ve středu hřiště Brčák, jenž trefil tyč. Domácí se tlačili se dopředu, ale soupeř dobře bránil, navíc Čapek na hrotu útoku držel obranu Neplachova ve střehu. V 75. min. se hostům povedl brejk a Weinreb po rychlé kombinaci s Petrouem trefil tyč! Domácí se nakonec vyrovnání dočkali, když se v 80. min. prosadil po pravé straně M. Dušák a přihrál před bránu nabíhající M. Čadovi. V posledních deseti minutách zápasu se domácí ještě snažili přidat druhý, vítězný gól, ale dobře bránící Lokomotiva byla proti.
Pískal rozhodčí Hybšman. ŽK 2:3. Diváci: 60.

LOKO B - Čtyři Dvory B 4:0 (3:0)
9.(penalta) a 25. Kocmich, 35. Weinreb, 51. Petrou
rozhodčí Vejčík, 40 diváků, bez karet
Domácí nastoupili k utkání v hodně improvizované sestavě, navíc se svým střelcem Choutkou v brance. Vůbec jim to však nesebralo elán a hosté zastavovali jejich rychlé brejky jen s velkými obtížemi. V 9 min šel sám na hostujícího brankaře Čapek, ten ho však pouze srazil a kopala se penalta, kterou se šťěstím, mezi nohy brankaře prověnil Kocmich. Ve 25. min chyboval hostující Zahradník, k odraženému míči se dostal Kocmich a nechytatelně prostřelil brankaře podruhé 2:0. Poločasový účet uzavřel ve 35. min Weinnreb, když se k němu dostal po rohovém kopu odražený balon, který pohotově uklidil na záda hostujícího brankaře.
Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, jejichž útočné snahy však vždy, stejně jako v prvním poločase, končily na dobře chytajícím domácím Choutkovi. Ten byl i u poslední branky domácích, když dlouhým nákopem vyslal v 51. min Petroua, který vlétl mezi váhající obránce hostů a pečetil výsledek na konečných 4:0. Pak se již slušně hrané utkání dohrávalo prakticky jen z povinnosti.

Hrdějovice B - LOKO B 3:1

LOKO B - Horní Stropnice 4:2 (1:1)
branky: 41. a 90. Choutka, 72. Zýka, 84. Petrou - 15. Bašta, 63. Zeman
ŽK: 2:3 , rozhodčí Knotek, 70 diváků
Třetí kolo českobudějovického okresního přeboru ve fotbale nabídlo souboj týmů Lokomotivy B a Horní Stropnice. Do utkání vstoupili lépe domácí, již ve 4. minutě z malého vápna přestřelil domácí útočník Čapek. Lokomotiva se nedokázala prosadit ani z dvou následných šancí a tak přišel zákonitý trest. V 15. minutě se stropničtí po autovém vhazování a nedůrazném odkopu domácí obrany dostali do vápna a rychlou akci zakončil gólovou střelou Bašta, 0:1. Domácí byli tímto vývojem zaskočeni a trvalo dalších dvacet minut, než se opět dostali do utkání. Jen díky skvěle chytajícímu dorostenci Sovovi, který chytil další dvě gólové příležitosti, nebyl náskok hostí větší. Na konci poločasu domácí přeci jen zabrali a snažili se vyrovnat. V 38. minutě z dobré pozice jen těsně přestřelil Skála. Ve 42. minutě se Lokomotiva dočkala, po zmatcích v hostující obraně se k odraženému míči dostal Choutka a tváří v tvář brankáři hostí si uměl poradit a stanovil tak poločasový výsledek na 1:1.
Začátek druhého poločasu opět patřil domácím, svého soupeře doslova sevřeli do kleští, avšak žádné zakončení z kopaček hráčů Lokomotivy nebylo dostatečně přesné a ke gólu nevedlo. Opakovala se tak situace z prvního poločasu, stropničtí se v 63. minutě po ojedinělé akci dostali k zahrávání rohového kopu, na který si ze zadní pozice naběhl Zeman a stav byl 1:2. Domácí se však tentokrát nerozkoukávali tak dlouho a soupeře dál přehrávali. Hosté často útoky domácích zastavovali jen za cenu faulu. Po jednou z nich zahrával v 72. minutě přímý kop Pleskač, brankář hostí jeho utaženou střelu neudržel a míč do odkryté branky doklepl Zýka a srovnal na 2:2. Domácí dále nepolevovali v útočném snažení a v 84. minutě se poprvé v utkání dočkali vedení. Po pravé straně unikl Čapek, přesným centrem našel ve vápně Petroua, který nedal brankáři šanci, 3:2. Hosté se ještě pokoušeli v závěru s výsledkem něco udělat, ale na kloudnou akci se jim na těžkém a podmáčeném terénu nedostávalo sil. Naopak v nastavení pečetil po samostatném úniku Choutka na 4:2 pro Lokomotivu. Utkání řídil rozhodčí Knotek, přihlíželo 70 diváků.
Sestava Lokomotivy: Sova - Zajíček, Zýka, Krotký, Pleskač - Skála, Kocmich, Choutka, Hruška (70. Tran Huy) - Čapek, Petrou

Rudolfov B - LOKO B 5:1 (1:1)
První poločas byl vyrovnaný. Hosté měli mírnou převahu a tu zužitkoval v 6. min. po centru Petrou vedoucí brankou. Těsně před přestávkou odcentroval Novák a Le, jenž se v béčku rozehrával po nemoci, vyrovnal. Do druhé půle domácí prostřídali a jejich hře to prospělo. Po několika šancích, které zmařil gólman Lokomotivy, obrátili skóre v 68. min. gólem Baščevana. Za deset minut centroval Čapek a Le dal hlavou na 3:1. Peksa dorážkou zvyšoval a Le v závěru završil hattrick. Hostující Čapek ještě stačil nastřelit břevno, ale to bylo vše, Rudolfov B tak vybojoval nad Lokomotivou první domácí vítězství.
Pískal sudí Kodl. ŽK 1:1. Přihlíželo 60 diváků.

LOKO B - Nemanice 2:1 (0:1)
Branky: 74´ Čapek, 75´ Petrou - 3´ Remta
ŽK: 2:1, rozhodčí Šafránek, 100 diváků
Nedělní odpoledne nabídlo v okresním přeboru mužů ve fotbale souboj domácí Lokomotivy a hostí z Nemanic. Souboj těchto dvou tradičních soupeřů a pěkné počasí přilákalo do Suchého Vrbného velmi slušnou diváckou návštěvu, dostavilo se více jak sto diváků. Do zápasu vstoupili lépe nemaničtí, již ve 3. minutě obrana neuhlídala na přetažený centr nabíhajícího Remtu, který se z rohu malého vápna do míče opřel vší silou a s pomocí zadní tyče byla z jeho střely krásná branka na 0:1. Domácí se s tímto stavem nechtěli smířit a snažili se o brzké vyrovnání. Lokomotiva svého soupeře přitlačila, tato snaha vyústila v sérii několika rohů a šancí, tu největší měl ve 20. minutě Choutka, ale jeho střelu vytáhl nemanický gólman na tyč. S přibývajícím časem a marnou snahou domácích se opět o slovo přihlásili hosté, kteří hrozili především z brejkových situací a jen zásluhou domácího brankáře Vaňase nebyl náskok hostí do poločasu větší. Do šaten šli tedy spokojenější hosté.
Do druhé půle nastoupila Lokomotiva s cílem pokusit se zvrátit nepříznivý vývoj utkání. Domácí svou hru zpřesnili a začali si vytvářet brankové příležitosti a trvalejší tlak. Nemanická obrana často musela zastavovat akce domácích jen za cenu faulů. V 65. minutě zahrával volný přímý kop domácí Pleskač, gólman Nemanic jeho tvrdou ránu jen reflexivně vyrazil a Dohnal z dorážky napálil spojnici tyče a břevna. Lokomotiva se nakonec vyrovnání dočkala v 74. minutě. Weinreb chytrým lobem přes obranu našel ve vápně Čapka a ten střelou přímo z otočky vyrovnal stav utkání na 1:1. Již o minutu později padl další gól do sítě hostí, Čapek ve vápně vybojoval balón, který se odrazil na volného Petroua a bylo to 2:1. Nemaničtí se z šoku po takto rychle obdržených brankách oklepali a vrhli všechny síly do útoku, avšak opět zásluhou domácího gólmana Vaňase a především díky selhání nemanických i v těch nejvyloženějších šancích se skóre již neměnilo a Lokomotiva si tak udržela stoprocentní bilanci ze svých domácích utkání.
Sestava Lokomotivy: Vaňas - Zajíček, Zýka, Krotký(60. Hoang), Pleskač - Petrou(85. Hruška), Dohnal, Weinreb, Kocmich(15. Skála) - Čapek, Choutka

Temelín - LOKO B 5:1
Dlouho očekávaná premiéra na novém stadionu přilákala do ochozů bezmála sto diváků. Po prohrané premiéře v Neplachově si nikdo v Temelíně nepřipouštěl nic jiného než vítězství, přítomnost nové posily Zdeňka Hrdiny Temelínské fotbalisty zavazovala. Zápas začal s vysokým nasazením. Jako první se radovali domácí, v 10. min. Michal Jaroš parádně přehodil gólmana hostů. Poté získali domácí mírnou převahu a dobře hrající Pešek měl několik střeleckých příležitostí. Do hry dostal hosty gól Choutky ve 23. min. po nedorozumění obrany. Hosté zvýšili svůj tlak a během deseti minut nechali vyniknout bravurně chytajícího gólmana Cihlu. Pak se hra opět vyrovnala a domácí ve 42 min. po trestném kopu M. Jaroše šli do vedení 2:1. Druhý poločas nabídl rychlý, důrazný boj o každý míč. V 62. min. střela J. Jaroše skončila s přispěním beka v síti. Útok pak střídal útok. Nehrálo se v rukavičkách a jinak velmi dobře hrající obránce Holinka musel po druhé ŽK do sprchy. I bez jednoho muže v poli domácí šli za vítězstvím, které zvýraznil v 78. a 90. min. střídající L. Pavlovič. Po dvou letech v azylu se Temelínu povedla domácí premiéra s dobře hrajícím soupeřem a před solidní návštěvou na jedničku!
Rozhodčí Pileček. ŽK 1:1. ČK 1:0 (75. Holinka). Diváci: 100.

LOKO B - Nové Hodějovice 3:1 (3:1)
branky: 15. Petrou, 25. a 37. Zýka (2x penalta) - 20. Hrubý
ŽK 3:2, řídil Zevl Karel, 30 diváků
V prvním kole českobudějovického okresního přeboru ve fotbale zavítal na hřiště Lokomotivy B nováček soutěže z Nových Hodějovic. Domácí nastoupili do utkání s odhodláním nepřipustit žádné větší komplikace a shrábnout plný počet bodů. Od začátku byl míč spíše na kopačkách Lokomotivy, domácí se pokoušeli soupeře přehrát kombinační hrou. První vyloženou tutovku si však vytvořili hosté v 10. minutě, kdy domácí gólman Vaňas i s pomocí tyče nadvakrát likvidoval střelu z malého vápna. Tento moment Lokomotivu vybičoval k většímu snažení, což vedlo v 15. minutě k úvodní brance utkání, po závaru ve vápně se střelou pod horní tyč prosadil Petrou a stav byl 1:0. Vedení ale nemělo dlouhého trvání, ve 20. minutě se po rychlém brejku prosadil hostující Hrubý, 1:1. Domácí po obdrženém gólu nepřestávali v útočném pojetí hry a obranu soupeře se pokoušeli překonávat pro změnu dlouhými balóny za obranu soupeře. V 25. minutě se po dlouhém nákopu dostal do úniku domácí útočník Choutka, který byl ve vápně sražen a kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil domácí stoper Zýka a stav utkání byl 2:1. V 37. se penaltová situace opakovala, domácí útočník Čapek byl po samostatném úniku sražen hostujícím brankářem ve vápně, míč si postavil stoper Zýka a po opětovně bezchybném pokutovém kopu a vyhnání pavouků z pravé šibenice stanovil poločasový výsledek na 3:1 pro domácí.
Hodějovice nastoupili do druhé půle s odhodláním nepříznivý stav zvrátit, avšak pevná a dobře organizovaná obrana domácích většinu situací zvládala bez větších problémů. Největší šanci na vstřelení kontaktní branky hosté promarnili v 60. minutě, kdy střelu z přímého kopu vykopával z brankové čáry skvěle hrající stoper Zýka. Domácí postupem času stále více hrozili z rychlých protiútoků, avšak především díky skvělým zákrokům hostujícího gólmana Gramana, který v minulosti v týmu Lokomotivy působil, se skóre neměnilo ani na druhé straně.Především domácí útočník Čapek by mohl vyprávět. V závěru již oběma týmům viditelně docházely síly a skóre tak až do posledního hvizdu rozhodčího Zevla zůstalo stejné. Lokomotiva v nové sezóně zaslouženě získala první tři body, Nové Hodějovice si musejí na ty své ještě počkat.
Sestava domácí: Vaňas – Zajíček, Zýka, Sahan, Pleskač – Petrou, Krotký (82. Hajný), Weinreb, Kocmich (70. Skála) – Choutka, Čapek D.




SEZONA 2011/2012

Sedlec - LOKO B 6:2

LOKO B - Nové Hrady 4:2 (3:2)
branky: Anderle, Kocmich, 2x vlastní - Zajac M., Jelínek T.
rozhodčí Samohejl, ŽK 2:2, 60 diváků
Čtvrteční dohrávka pětadvacátého kola českobudějovického okresního přeboru ve fotbale nabídla zajímavý záchranářský souboj mezi Lokomotivou B a Novými Hrady. Domácí v sestavě s několika posilami z A týmu, hned v úvodu utkání svého soupeře přehrávali kombinačně, ale ve finální fázi vždy chyběla přesnost nebo důraz. Po několika zahozených šancích se domácí radovali ve 20. minutě, kdy po centru z pravé strany překonal novohradského gólmana vlastní obránce. V 25. minutě to bylo již 2:0, domácí útočník T. Tauber se ve vápně krásně uvolnil a předložil gólovou nahrávku Anderlemu, který se z brankové čáry již nemohl zmýlit. Lokomotiva však po této brance přestali úplně hrát a přišel za to zákonitý trest. Ve 30. minutě propadla levá strana obrany a míč doputoval až na penaltu k volnému Zajacovi, který snížil na 2:1. Za tři minuty již bylo srovnáno, domácí gólman Síkora neudržel vysoký balon, ten se odrazil k volnému Jelínkovi, který neměl problém uklidit míč do branky. Po tomto vývoji se domácí snažili s vývojem utkání něco udělat, ale snaha to byla spíše křečovitá. Když se již zdálo, že poločasový výsledek bude nerozhodný, usmála se štěstěna opět na domácí. Ve 43. minutě se po závaru ve vápně hostí míč odrazil od obránce opět za záda novohradského gólmana, poločas tak skončil 3:2.
Do druhé půle nastoupili daleko lépe Nové Hrady. Od 50. minuty zatlačili domácí do vápna a ze série rohů málem vytěžili vyrovnání. Největší šanci na vyrovnání měli hosté v 60. minutě. Nejprve míč z brankové čáry vykopával Anderle a hned z dorážky zachránila brankáře Síkoru tyč. Paradoxně však přišel gól na druhé straně, po přesném centru z levé strany se tvrdou ranou prosadil domácí záložník Kocmich a v 65. minutě stanovil skóre na 4:2. Po této brance se Lokomotiva relativně uklidnila a utkání již bez větších zaváhání dohrála, hosté zahrozili jen z několika standartních situací, ale skóre se již neměnilo.
Lokomotiva tímto vítězstvím splnila svůj předzápasový cíl a získala tři body, což by mělo stačit na definitivní záchranu v soutěži, novohradští budou muset ještě v posledním kole zabojovat.

LOKO B - Neplachov 5:1 (2:1)
branky: Čapek D. 3, Choutka, Dohnal - Dušák
ŽK 1:2, 30 diváků, rozhodčí Knotek
Ve dvaadvacátém kole českobudějovického okresního přeboru přivítala domácí rezerva Lokomotivy tým Sokolu Neplachov. Ve velmi slunečném počasí se jako první dokázali prosadit hosté, když se v 9. minutě trefil po rohu a následném nedorozumění domácího brankáře s obránci Dušák. Až tato branka dokázala domácí probudit, od této chvíle se na hostující obranu valil jeden útok za druhým, ale hlavně díky výbornému brankáři hostí se Lokomotiva dlouho nedokázala prosadit. Až ve 32. minutě se domácí mohli radovat po samostatném úniku D. Čapka. Lokomotiva po vstřelené brance ještě přidala na aktivitě a odměnou bylo vstřelení druhé branky, minutu před koncem poločasu se z dorážky prosadil důrazný Choutka.
Do druhého poločasu vstoupili domácí relativně uklidnění vedením a svého soupeře dále přehrávali pěknou kombinační hrou. V 54. minutě se podruhé prosadil D. Čapek. Od této chvíle hosté rezignovali na jakoukoliv kombinaci a pokoušeli se prosadit pouze z nakopávaných míčů. Domácí obrana si však dokázala vždy poradit a trpělivě zakládala další protiútoky do čím dál více unavené obrany hostí. V 68. minutě se po dalším samostatném úniku prosadil opět D. Čapek a završil tak svůj parádní výkon. Posledním hřebíčkem do rakve hostí byla v 86. minutě branka Dohnala po nejhezčí akci zápasu. Lokomotiva si tak po dobrém a líbivém výkonu odnesla plný počet bodů a opět se o něco více přiblížila záchraně.
Sestava domácí: Vaňas - Hruška, Zýka, Kamiš P., Zajíček - Skála, Dohnal, Weinreb, Petrou - Choutka, Čapek D.

Rudolfov B - LOKO B 3:4
Branky: Čapek, Petrou, Anderle, Weinreb

LOKO B - Čtyři Dvory B 4:1 (3:1)
Branky: 1´ Choutka, 2´, 23´ a 71´ T. Tauber - 32´ Janura
Rozhodčí Zevl, ŽK 2:3
Ve dvacátém kole českobudějovického okresního přeboru byl v Suchém Vrbném k vidění souboj dvou trápících se týmů ze spodní poloviny tabulky. Domácí nutně potřebovali po třech zápasech bez výhry bodovat naplno a tomuto cíli se začali přibližovat hned v úvodu utkání. Již v první minutě se po důrazném napadání prosadil Choutka a o minutu později byl stav 2:0 po samostatném úniku T. Taubera. Domácí se po vstřelení dvou bleskových gólů viditelně uklidnili a soupeře přehrávali pěknou kombinační hrou. Další útočné snažení domácích vyústilo ve třetí gól z 23. minuty, když míč po ose Dohnal – D. Čapek doputoval ke střelci T. Tauberovi. Po třetí vstřelené brance však domácí značně polevili ve své aktivitě, což po zmatcích na pravé straně obrany vyústilo ve snížení, když se ve 32. minutě trefil hostující útočník Janura. Zbytek poločasu byl ve znamení značných nepřesností z obou stran a skóre se již neměnilo.
Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, ale chvilkového zaváhání domácí obrany nedokázali využít. Od té chvíle se většina hry odehrávala především na půli hostí, ale domácí nebyli schopni svůj tříbodový zisk dlouho stvrdit rozhodujícím gólem a zahazovali jednu šanci za druhou. Konečné rozhodnutí přišlo v 71. minutě, kdy se po centru Weinreba prosadil opět T. Tauber a zkompletoval tak hattrick. Zbytek utkání se odehrál v poklidném tempu, za zmínku stojí snad jen míčová ekvilibristika domácího gólmana Síkory, po které k překvapaní všech aktérů následoval místo klidné rozehrávky roh pro hostující tým.
Domácí si tak po dobrém výkonu odnesli z utkání, kterému přihlíželo 80 diváků, důležité tři body a bodově se tak dotáhli na svého soupeře.
Sestava domácí: Síkora – Dohnal, Hajný, Anderle, Zajíček – Skála, T. Tauber (75´ P. Tauber), Weinreb, Petrou – D. Čapek, Choutka

LOKO B - Týn B 1:2
branky: 57 Petrou - 6 Lízner, 13 Štos
25 diváků, ŽK 0:1, rozhodčí Šafránek
Hosté vstoupili do zápasu hodně aktivně a hned v 6.min se ujali vedení, když se trefil z přímého kopu Lízner, nicméně se při golu asi i červenal domácí brankař 0:1. Ve 13. min chytrou sřelou na vzdálenější tyč zvyšoval Štos již na 0:2 a hosté pak prakticky celý poločas hru kontrolovali a byli lepším mužstvem.
Do duhého poločasu domácá přeskupili řady, zatlačili hosty na jejich polovinu, ale do šancí se dostávali jen minimálně. Snížit se jim podařilo v 57. min kdy Dohnal pěkně uvolnil Petroua, který prostřeli tvrdě brankaře hostů 1:2. Další náznaky šancí však skončily vždy na pozorně hrající obraně hostů a tak nakonec všechny body putovaly do Týna.

Vltava - LOKO B 1:1 (0:1)
Záchranářské povinnosti velely domácím vyhrát městské derby na Vltavě, ale do utkání daleko lépe vstoupili hosté, kteří kombinační hrou zatlačili Vltavské na vlastní polovinu. Ofensivu Lokomotivy táhl zejména Choutka, jenž v 16. min. zužitkoval výborný centr Weinreba a hlavou poslal hosty do vedení. Tlak Lokomotivy postupně pominul a Vltava se mohla zničehonic dočkat vyrovnání! Vazač si naběhl za obranu, ale o decimetry minul. V další velmi slibné šanci nemířil přesně Gregor. Do druhého poločasu zamíchala Vltava sestavou a dál si držela mírnou územní převahu. V 59. min. domácí výborně napadali, V. Dolejšek šel důrazně za balónem do šestnáctky, a byť byl v tísni, podařilo se mu prostřelit vybíhajícího gólmana. Hosté sázeli na výborně zahrávané standardní situace, domácí zase na rychlé kontry. Taktika Vrbenských mohla slavit úspěch v 85. min., kdy při hlavičce brankář Pícha ukázkovou robinzonádou zabránil pohromě! Zápas tak skončil remízou, ze které mají o něco větší radost Vltavští.

LOKO B - Horní Stropnice 2:1 (2:1)
branky: 7´ Choutka, 15´ Petrou - 30´ Mikl
25 diváků, ŽK 1:2, rozhodčí Kodl
Domácí vstupili do zápasu s chutí u ujali se vedení hned v 7. min, kdy se Choutka dostal po samostatné akci až před brankaře a s pomocí hostující obrany vstřelil branku 1:0. V 15. min našel dlouhým centrem Zajíček osamoceného Petroua, ten nejprve nastřelil tyč, ale odražený míč již uklidil do prázdné branky 2:0. Další branky visely ve vzduchu, ale paradoxně udeřilo na druhé straně. To ve 30. min chybovala domácí obrana a pro Mikla nebyl problém skorovat 2:1.
Ve druhém poločas byl v chladném počasí k vidění nazáživný fotbal, oboustranně nepřesná hra se odehrávala zejména ve středu hřiště prakticky bez šancí. Utkání tak nakonec skočilo zaslouženou výhrou přece jen fotbalovějších domácích.

Temelín - LOKO B 3:2
Na hře obou týmů se podepsal silný vítr. Dubenec viděl zápas rozdílných poločasů. Kdo hrál s větrem v zádech, měl výhodu, a tak v první půli tahal za delší konec domácí Temelín. V úvodní desetiminutovce sice hosté naznačovali, že nepřijeli jenom bránit, ale v 11. min. inkasovali po chytré střele Jaroše přímo z rohového kopu. Po této akci se začala na hosty valit jedna útočná vlna za druhou. Ve 14. a 19. min. Vornay, mezitím ani Faktor neproměnili vyložené šance. Gólman Lokomotivy svůj tým výbornými zákroky držel ve hře. Až ve 22. min. po přihrávce Vornaye nekompromisně zvýšil Jirásek na 2:0. Za další dvě minuty kopali Temelínští „zkrácený roh“, který využili, Jaroš z trestného kopu překonal gólmana hostů potřetí. Domácí v těchto chvílích hráli velmi dobře, což potvrdila i gólová šance Jiráska. Když se už týmy viděly šatně, namazal temelínský předstoper Choutkovi a ten snížil. Po obrátce se hrál dvacet minut podprůměrný fotbal. Od 70. min. hosté zapnuli na vyšší obrátky a Temelín znervózněl. Začal dělat v obraně neuvěřitelné minely. V 72. min. Weinreb vstřelil kontaktní branku, a tak se lídr v jarní premiéře strachoval o výsledek až do konce.
Rozhodčí Knotek. Hráno bez karet. Diváci: 20.

Olešnice - LOKO B 6:0

LOKO B - Sedlec 3:0 (1:0)
Domácí se po dlouhé době sešli ve slušné sestavě a tak byl s lídrem tabulky vidět pohledný fotbal, ve kterém hráli prim domácí. Hosté sice v 8. min zahrozili Šindelářem, jehož střelu vykopával z prázdné branky domácí stoper Andrele, ale to bylo prakticky z jejich strany vše. Domácí dobře kombinovali a ve 37. min šli zaslouženě do vedení, když na dlouhý centr si naběhl nejmenší hráč na hřišti Skála a nadvakrát překonal brankaře hostů 1:0.
Ve druhém poločase se hosté sice tlačili do útoku, ale domácí obrana pracovala bez chyby. V závěru hosté vrhli všechny síly do útoku a to jim bylo osudové. V 81. min se pěkně trefil z přímého kopu domácí Milota 2:0 a 84. min zasloužené vítězství domácích pečetil hlavou Rossmann.
branky: Skála, Milota,´ Rossmann
rozhodčí: Kreanuer, ŽK 2:4, 70 diváků

Nové Hrady - LOKO B 3:2

LOKO B - Planá 0:4
Lokomotiva nastoupila k zápasu velmi lehkovážně, hosté od první minuty diktovali tempo. Veškeré akce domácích končily na velkém vápně, a tak ve 25. min. přišel trest – z přímého kopu se trefil do šibenice plánský Stropek. Nováček soutěže nadále tlačil Lokotku a po půlhodině hry přidal hlavou druhý gól Mavrodiev. Za stejného výsledku se šlo do kabin. Domácí provedli několik změn v sestavě, ale ani ty nepomohly a Planá měla nadále navrch. V 65. min. trefil hostující Stropek z přímého kopu tyč. Do šance se dostali i domácí, ale Skála proti brankáři Fabiánovi neuspěl. Přestože Lokotka vrhla všechny síly do útoku, další šance už si nevytvořila. Naopak hosté potvrdili střeleckou formu. V 81. min. přidal ze samostatné akce Balogh třetí gól a v 90. min. pečetil zasloužené vítězství Plané Sodomka střelou z hranice velkého vápna.
Pískal Zevl. ŽK 1:1. Přihlíželo 30 diváků.

Neplachov - LOKO B 1:0

LOKO B - Rudolfov B 3:3

Čtyři Dvory B - LOKO B 0:1
V českobudějovickém derby začali náporem domácí, kteří vypracovali čistou příležitost pro kapitána Píšu, ten ji však trestuhodně zahodil. Hosté se osmělili po půlhodině, kdy se díky zaváhání stopera domácích řítil Choutka sám na brankaře Voneše, jenž nohama vyrazil míč do bezpečí. Do druhé půle vstoupili lépe hosté a v 58. min. se pěkně k tyči trefil z přímého kopu z 25 metrů jejich kapitán Anderle. Ve snaze o vyrovnání pomohl domácím Dvořák, jenž byl v 66. min. vyloučen za udeření protihráče. Z následného trestného kopu pěkně mířil Vančura, ale hostující brankář byl na místě. Čtyřdvorští vrhli všechny síly do útoku, zatímco hosté podnikali nebezpečné brejky. Po jednom z nich Kocmich přestřelil. Domácí měli blízko k vyrovnání v 77. min., kdy Zd. Novotný krásně obstřelil zeď, ale míč skončil na tyči. To bylo ze strany Čtyř Dvorů vše, hosté si v závěru vítězství pohlídali.
Rozhodčí Šibor. ŽK 1:5. ČK 0:1. Diváci: 25.

LOKO B - Hrdějovice B 2:0 (0:0)
branky: 46´ Choutka, 47´ Rossmann
rozhodčí: Knotek, ŽK 2:1, 30 diváků
Utkání nepřineslo žádnou fotbalovou krásu, ale pouze urputnou bitvu, plnou tvrdých osobních soubojů, nicméně vše v duchu fair play a tak měl rohodčí usnadněnou práci.
První poločas se odehrál pouze mezi vápny s minimem šancí. Za zmínku stojí pouze dvě, když nejprve v 19. min zahrozili hosté, které však domácí brankař Vaňas vychytal. Dvě minuty poté se ocitl v golové šanci domácí Milota, ale pálil pouze vedle.
Do druhého polačase vstoupili hodně aktivně domácí a během dvou minut rozhodli. To dvakrát unikl Rossmann, když nejprve našel ve 46. min ideálně Choutku, který se nemýlil 1:0 a poté samostatnou akci zakončíl ve 47.min již sám a upravil na 2:0.
To bylo ze strany domácích bohužel vše a zbývající část zápasu byla již pouze v režii hostů, kteří se však proti domácí obraně v čele s výborným brankařem neprosadili.

Týn B - LOKO B 3:7
Rosmmann 3, Choutka 2, Weinreb 2

LOKO B - Vltava 2:1 (1:0)
Domácí měli od počátku zápasu mírnou převahu. V 10. min. ji zužitkoval krásnou střelou Weinreb, jenž poslal míč z 25 metrů do pravého horního rohu branky. Ale po prvním gólu aktivita domácích opadla a hosté se postupně začali dostávat do slibných šancí, které výborně pochytal brankář Kříž. Stav 1:0 vydržel až do přestávky. Na začátku druhého poločasu začali tempo hry určovat hosté a domácí tým v některých situacích přehrávali. Tlak korunovali v 72. min. zápasu, kdy Kuta obešel domácího brankáře a vyrovnal. Lokomotiva vrhla všechny síly do útoku a v 81. min. rozhodl utkání domácí Rossmann krásnou střelou z hranice velkého vápna! Dohrávalo se bez větších šancí, domácí zaslouženě vyhráli. Rozhodoval sudí Hybner. ŽK 2:4. Diváci: 50.

Horní Stropnice - LOKO B 7:1
Hraničář vstoupil do své domácí premiéry lépe, ve 2. min. po střele po střele Hanzala dorážel Szypula. Ve 14. min. Kocmich ohrozil domácího Interholze střelou, která mířila nad jeho branku. O dvě minuty později chytil domácí gólman slibnou šanci Anderlemu, ale to bylo od hostů na dlouhou dobu všechno. Ve 26. min. po úniku Hanzala zvýšil Szypula na 2:0. Neuplynuly ani tři minuty a po trestném kopu Stanky pojistil vedení domácích Holej. Ve druhém dějství přišly v domácím týmu změny kvůli zranění. V 55. min. po úniku Bláhy to již bylo 4:0. V 69. min. předvedl Hanzal sólo přes půl hřiště a bezpečně zakončil. Poté se dostali do koncovky hosté, Weinreb překonal obranu, která zaspala. Po akci Kotrče s Hanzalem se domácím podařilo vstřelit šestou branku. Po akci Stanky st., jenž vystřídal svého syna, zvýšil Hanzal na konečných 7:1 pro Horní Stropnici.
Rozhodčí Ambrůžek. ŽK 1:1. Přihlíželo 50 diváků.

LOKO B - Temelín 3:4 (1:2)
Domácí začali velkou šancí Rossmanna, který se neprosadil před zcela prázdnou brankou. Pak však přišla studená sprcha v podobě dvou branek. Nejprve se v 8. minutě prosadil Luňáček a o 4. minuty později zvýšil na 0:2 Jaroš. Ve 25. min. po přízemním centru Kocmicha se prosadil Rossmann a snížil na 1:2. Po přestávce hned střílel Kocmich, ale orazítkoval jen pravou tyč, o 5.min. později po chybě hostující obrany, šel sám na brankáře Rossmann a bylo z toho vyrovnání. Hned na druhé straně došlo k nedovolenému zákroku v pokutovém území a následovala penalta. Tu však brankář Sýkora vystihl a skore se tak neměnilo. V 65. min. se domácím podařilo výsledek otočit, když Rossmann dokonal hattrick. v 67. min. bylo opět vyrovnáno, když se nádhernou střelou prezentoval Pešek. 15. min před koncem po 2. ŽK obdržel Hošek ČK a hosté tak dohrávali v 10. Přesto si nakonec hosté odvezli všechny tři body, když se opět prosadil Pešek.
rozhodčí: Pileček ŽK: 2:4 ČK: 0:1(Hošek) diváků 35




SEZONA 2010/2011

Nemanice - LOKO B 2:4 (1:2)
Hosté přijeli posíleni o několik pendlů z A týmu a začali lépe, navíc je pěknou střelou poslal do vedení kanonýr Harant. Ve 25. min. už vedli 2:0, protože zmatku v obraně využil opět Harant. Domácí stačili do poločasu snížit z pěkné individuální akce Petrem Kolářem. Ve druhé půli šla Lokotka opět do dvoubrankového náskoku, z brejku skóroval mladý Tauber. Trestný kop Bartoše pak dorazil domácí střelec St. Dubský st. na 2:3. Domácí zatlačili, blízko vyrovnání byl Petrovič, avšak před prázdnou bránou zvolil nadbytečnou kličku... Jeden z vrbenských brejků v závěru využil neudržitelný útočník Harant, a zpečetil tím nečekaný sestup Nemanic do třetí třídy. Pískal rozhodčí Knotek. ŽK 1:1. Diváci: 40.

LOKO B - Nové Hrady 5:2 (3:2)
rozhodčí : Korch, Vejčík, Soukal - delegát Kubíček
ŽK: 2:2, ČK O:1 (58´ Winsberger)
45 diváků
Hosté se dostavili k utkání se zpozděním a navíc i v kombinované sestavě a tak od počátkzu měli domácí utkání ve své režii, jenom ji dělao trochu problém vstřelit branku, protože zahazovali šance ja na běžícím pásu. Přesto se ujali již ve š. min vedení, ale náhodně vyrovnal ve 14. min hostující Brousek. Domácí postupně zvýšili pohodlně až na 3:1 nejprve ve 25. nadvakrát Choutka 2:1 a poté z pen ve 27. min Hrant z pen na 3:1. Těsně před přestávkou posoudil rozhodčí běžný zákrok jako penaltový a rázem se vrátili hosté zpět do zápasu, kdy ž penaltu proměnil ve 40. min Brousek - 3:2.
I druhý poločas byl v režii domácích a to přestože tempo zápasu výrazně opadlo. V 58. min srazil hostující brankař Winsberger ve vápně Choutku, byla z toho ČK a penalta, kterou Harant bezpečně proměnil. 4:2. Tečku zaslouženému vítězství domácích dal nejlepší hráč zápasu Choutka v 89. min, když po pěkné akci pečetil na 5:2.

Rudolfov - LOKO B 3:4 (3:2)
branky: Harant 2, Djurov 2
Zápas o udržení v okresním přeboru mezi rezervními celky začali hosté mírnou převahou, kterou korunovali v 11. min. brankou Djurova. Ve 23. min. po fatální chybě hostujícího gólmana vyrovnal Le. Za minutu obrátil nejlepší hráč domácích, pendl z A–týmu Le na 2:1 a ve 34. min. završil svůj hatrick. Jenže hosté ve 39. min. nejprve snížili Djurovem a po poločase kanonýr Harant dvěma zásahy v 54. a 65. min. otočil skóre opět na stranu Lokomotivy! Tento stav vydržel – přes veškerou snahu Rudolfovských – až do konce.
ŽK 2:2. Diváci: 50.

LOKO B - Hluboká B 2:0 (1:0)
branky : Kocmich, Tauber
ŽK 1:1, rozhodčí Krenauer, 30 diváků
Domácí hráči nastoupili s odhodláním bodovat, ale začali trochu nervozně se spoustou zkažených přihrávek. Záhy však zjistili, že soupeř není ve skvělé formě a složení a brzy začali mít navrch. Ve 30. min po rychle zahraném přímém kopu z pravé strany hostující obránce podběhl centr, Choutka zpracoval a šel sám na brankáře, který jeho střelu pouze vyrazil a Kocmich v pohodě doklepl do prázdné branky - 1:0.
Do druhého poločasu domácí vlétli jako uragán, leč takových pět tutovek zahodili. V době, kdy se již pomalu začali bát o výsledek, střídající dorostenec Tauber zakončil v 75. min. pohlednou akci, když se ocitl sám před brankářem hostů. Do konce zápasu si výsledek 2: 0 domácí již pohlídali.

LOKO B - Dolní Bukovsko 3:1 (2:0)
branky: 2x Kocmich, Harant - Kulman
ŽK 3:3, ČK 1:0 Harant (2xŽK), rozhodčí: Šafránek, 40 diváků
I bez stálých opor nastoupili domácí s jasným cílem plně bodovat a na hřišti to bylo vidět od první minuty. Za prvních deset minut ohrozili domácí branku soupeře pětkrát, převážně ze střední vzdálenosti, první střela hostí z dálky přišla až ve 14.minutě. Ve 21.minutě se domácí zaslouženě dočkali vedení. Po přímém kopu Fošuma z pravé strany otřesený brankář hostí z předchozí srážky s Harantem míč pouze vyrazil a Kocmich v pohodě doklepl - 1 : 0. Ve 32.minutě vyústil tlak domácích ve 2. gól, který dal po pěkném prodloužení Fošuma Harant přehozením vybíhajícího gólmana. Jediným vážným ohrožením domácí branky v 1. poločase byla střela z d obrých 30-ti metrů ve 42. minutě, která skončila na tyči.
Do druhého poločasu nastoupili hosté s náhradním brankářem a než se stačil v brance ohřát, dostal gól na 3:0 z přímého kopu téměř z brankové čáry. Autorem byl ve 48.minutě opět Kocmich s velkým přispěním samotného gólmana. Po této brance se hra vyrovnala a upadla do "ligové" šedi. Hrálo se nepřesně na obou stranách, přibývalo faulů, což rozhodčí trestal i žlutými kartami. Neúnavný Choutka se snažil, ale většinou skončil na trávníku po zákroku soupeře. V 74.minutě dostal Harant druhou žlutou, tudíž červenou kartu, za vzájemný souboj se soupeřem a hosté toho dokázali využít. V 77.minutě po sérii rohů a nepřesnostech v domácí obraně dostali míč do branky přímo z rohu a snížili tak na konečných 3:1. Domácí v deseti vyklidili střed pole a dovolili hostům ještě v závěru nastřelit 2 krát tyč. Výsledek se však do závěrečného hvizdu již nezměnil.

LOKO B - Čtyři Dvory 0:4
branky: Zahradník 2, Janura, Píša
ŽK O:O, rozhodčí Samohejl, 25 diváků
Domácí, kteří bojují o záchranu v soutěži přistoupili k zápasu hodně lehkovážně a na posilněné čtyřdvorské fotbalisty to rozhodně nemohlo stačit.
Hosté vstoupili do utkání aktivně a ve 13. min se ujali vedení, když si na dlouhý centr naběhl Janura a překonal domácího zaskakujícího brankaře Perníkáře 0:1 Hned o 3 min později to bylo již 0:2, kdy domácího brankaře zaskočila dalekonosnáí střela Zahradníka.
I druhý poločas byl hned od počátku v režii hostů. Ve 47. min se trefil Zahradník a konečnou podobu výsledku dal v 67. min Píša. Hosté byli po celé utkání jednoznačně lepším týmem a jejich vítězsví bylo naprosot zasloužené.

Hrdějovice - LOKO B 0:4

LOKO B - Týn B 4:1 (2:0)
branky: 15´ Fošum, 44´, 69´, 82´ Harant - 84´ Bilahorka
ŽK 2:4, rozhodčí : Krenauer, 30 diváků
Domácí nastoupili do zápasu s odhodlaním získat všechny body a hned od počátku se do soupeře pustili s vervou, kterou korunoval po samostatné akci pěknou brankou již v 15.. min Fošum - 1:0. Poté přicházely i další šance, sle udeřilo až těsně před poločasem ve 44. min, kdy se trefil agilně hrající Harant 2:0.
I ve druhém poločase hráli domácí dobře a z mnoha šasncí se v 69. min prosadil po centru Choutky volejem Harant - 3:0, který po samostatné akci v 82. min zkompletoval svůj hattrick 4:0. Závěrečnou tečku udělal za zápasem v 84. min hostující Bilahorka, kter nachytal domácího brankaře v nedbalkách a dalekonosnou střelou korigoval na konečných 4:1.

Vltava - LOKO B 1:0
Domácí se chtěli svým fanouškům rehabilitovat za vysokou porážku v D. Bukovsku. Vltava kontrolovala hru a její aktivita byla korunována ve 45. minutě, kdy Petr Gališ z přímého kopu parádně obstřelil zeď – 1:0. Ve druhé půli si diváci připadali, jako kdyby přišli na úplně jiný zápas! Lokotka převzala dirigentskou taktovku a domácí marně hledali recept na to, jak se osvobodit z narůstajícího tlaku. V 55. min. mohlo být vyrovnáno, ale technická střela Síkory se pouze otřela o pravou tyč vltavské branky. Ofenzivu Lokomotivy táhl její nejlepší střelec Harant a domácí obrana měla plné ruce a nohy práce, aby ho uhlídala. Hosté ale neměli svůj střelecký den. Jejich střeleckou nemohoucnost mohl na druhé straně potrestat po rychlém úniku Gregor, ale brankař Vaňas byl rázně proti. Byť měli hosté stále výraznou územní převahu, domácí obranná vozba nepovolila, a tak zůstaly všechny tři body na sídlišti, i když Lokomotiva by si nejméně jeden zasloužila...
Rozhodčí Cibranský. ŽK 1:3. Sledovalo 50 diváků.

LOKO B - Horní Stropnice 3:1 (1:0)
branky: Kocmich 2, Harant - Holej
ŽK: 0:0, rozhodčí: Knotek, 40 diváků
Domácí vstoupili do utkání s odhodláním získat 3 body a od počátku se tlačili břed branku hostů, ale bez vážnější šance. Parodoxně to byli ale hosté, kteří se po brejkových situací dostali ve 20. a 25. do velkých šancí, ale domácí podržel brankař Vaňas. Až ve 33. min zužitkovali domácí svou převahu. To se uvolnil Harant našel Kocmicha a ten nezavával 1:0.
I ve druhém poločase byli domácí lepším týmem. V 55. min po samostané akci oběšel Harant i brankaře a bylo to již 2:0, Dvě minuty poté vyslal ideální kolmici Choutka a pro Kocmicha nebyl problém zvýšit na 3:0. V 78. min se dočkali i hosté když si pěkně naskočil na cent Holej a nechytatelnou hlavičkou korigoval na konečných 3:1.
Za zmínku jistě stojí i to, že se hrálo velmi slušně a rozhodčí měl jen minimum práce.

Roudné B - LOKO B 3:1
branka: Fošum
První mistrovské utkání mají za sebou svěřenci trenérů Vopelky a Budějckého. Na domácím hřišti přivítala rezerva Malše záložní celek Lokomotivy České Budějovice a dle postavení v tabulce se očákávalo, že všechny body zůstanou v Roudném. To se také podařilo, když po trefách Doudy, Řežába a Šolce Malšané zvítězili 3:1. Nejprve však šla do vedení Lokotka, když se v 58. minutě po výkopu hostujícího brankáře probil před Erharta útočník Lokády a nekompromisně zavěsil - 0:1.
Domácí celek, který měl v poli trvalou převahu ještě přidal na obrátkách a odměnou jim byla trefa Doudy, který z hranice vápna střelou k tyči vyrovnal- 1:1. V 72.minutě již Malšané vedli, když po přihrávce Šolce se v malém vápně prosadil Řežáb a technickou střelou poslal Roudné do vedení. Definitivní gólovou tečku v utkání udělal Šolc, který v 77.minutě nachytal vrbenského gólmana na ,,švestkách´´ a střelou z vlastní poloviny stanovil výsledek na konečných 3:1.

LOKO B - Sedlec 2:3 (1:3)
Domácí vstoupili do zápasu hodně lehkovážně, a tak se nemohli divit, že Reitinger ve 14. min. poslal hosty do vedení. Domácí to trochu probudilo a ve 21. min. obloučkem přes brankáře Fošum vyrovnal. Hosté ale na Lokomotivě vycítili, že mají šanci bodovat, a do poločasu odskočili brankami Šindeláře a Jodla na 1:3. Ve druhém poločase se srdnatě bojující hosté víceméně bránili, ale domácím tentokrát štěstí nepřálo, a tak dokázali pouze korigovat výsledek Harantem na konečných 2:3. Lokomotiva tentokrát podala doma hodně vlažný výkon, a proto bylo vítězství Sedlce zasloužené.
Rozhodčí Hybner. ŽK 3:4. Přihlíželo 30 diváků.

LOKO B - Rudolfov 2:4 (0:3)
Suchovrbenští se po třech zápasech venku konečně představili zase na domácím hřišti, kde chtěli bodovat naplno. Ale měli velké problémy se sestavou a vyběhli ve velmi improvizované sestavě. Zápas začal vyrovnaně, postupně začali přebírat iniciativu pohyblivější hosté. Poprvé udeřilo ve 14. min. Hostující zadáci po standardní situaci domácích nakopli dlouhý balon dopředu a David Nárovec dostal hosty do vedení. Ve 20. min. už to bylo po střele Petra Le 0:2. Hosté byli nadále lepším celkem a do poločasu Petr Le přidal třetí gól. Do druhé půle udělali domácí změny v zadních řadách a dali najevo odhodlání s výsledkem ještě něco udělat. Zlepšili pohyb a zpřesnili kombinaci. Když po chybě hostujícího gólmana Koller snížil, vypadalo to, že se zápas ještě zdramatizuje. Ale hosté byli rázně proti – z penalty J. Vaněček zvýšil na 1:4. Domácí pak hráli vabank, hosté chodili do nebezpečných brejků. Po akci hrajícího trenéra Jerhota kopala Lokomotiva penaltu, kterou Kocmich bezpečně proměnil. Za chvíli Kocmich po přesné Jerhotově kolmici těsně minul. Posledních dvacet minut už se dohrávalo bez větších šancí. Hosté si zaslouženě odvezli tři body, domácím slouží ke cti, že ve druhé půli nesložili zbraně a bojovali. Rozhodčí Hora. ŽK 3:1. Přihlíželo 30 diváků.

Nové Hrady - LOKO B 4:0 (0:0)

D. Bukovsko - LOKO B 4:0 (1:0)
Za chladného počasí na dobře upraveném terénu začali domácí v první minutě snad dvěstěprocentní šancí, jenže ani po dvojnásobné dorážce neskórovali. Hosté kontrovali nebezpečnými protiútoky, při kterých musel brankař Suchý předvést své kvality. Ve 35. min. domácí zaútočili a následný centr zleva nabíhající útočník Chochol proměnil v úvodní gól. Hosté hráli vynikající kombinační fotbal a diváci se do konce prvního poločasu měli na co dívat, i když se skóre neměnilo. Po přestávce zásluhou obou mužstev pokračoval dobrý fotbal. Góly však dávali jen domácí. V 68. min. si po standardní situaci naběhl do vápna důrazný Kokeš a dal důležitou druhou branku D. Bukovska. Lokomotivě slouží ke cti, že dál předváděla ofenzivní fotbal. V 80. min. však neuhlídala všudybyla Tomaska, jenž utekl, vystřelil a ještě sám dorazil míč do sítě – 3:0! Za dvě minuty domácí útok bravurně zakombinoval a R. Mach podtrhl výsledek, který je pro hosty krutý. Rozhodčí Ambrůžek. ŽK 0:1. Přihlíželo 60 diváků.

LOKO B - Lišov B 3:0 (0:0)
Krásné, slunečné, nedělení odpoledne patrně uspalo v prvním poločase oba soupeře, protože se na hřišti prakticky nic neodehrálo. K vidění byl pouze pěší fotbal, plný nepřesností a tak skončili poločas bez branek.
Po poločasové domluvě vstoupili do druhého poločasu domácí hodně aktivně a za 13. min bylo prakticky po zápase. Nejprve hned v 46. min uvolnil Harant domácího Švercla a ten nekompromisně trestal 1:0. Tři minuty poté obešel Harant vše co mu stále v cestě a bylo to 2:0. V 58. min našel kolmicí Choutka Hranta a ten předložil ideálně na penaltu Kocmichovi, který od břevna zakončil velmi dobrou čtvrthodinku domácích a zvyšoval již na 3:0. Poté postupně hra opět upadala a tak domácí v poklidném zápase dokráčeli k zaslouženému vítězství. branky: 46. Švercl, 49. Harant, 58. Kocmich, rozhodčí Pileček, ŽK 0:1, 35 diváků

Čt. Dvory B - LOKO B 2:0 (1:0)
V prvním poločase přineslo vyrovnané utkání minimum šancí na obou stranách. Domácí se ujali vedení ve 34. min., kdy se přesnou střelou k tyči trefil z hranice šestnáctky Pavel Trnka. Ve druhém poločase se hra moc nezměnila, přesto domácí již v 52. min. zvýšili vedení na 2:0 šťastným gólem Píši, který ze 40 metrů nakopl míč na bránu a hostujícímu brankáři propadl mezi rukama. Hosté postupně zvyšovali iniciativu a aktivitu v poli a snažili se vytvářet si gólové šance. Většina šancí však skončila na spolehlivě pracující obraně domácích. Jedinou šanci Lokomotivy kryl brankář Končok. Rozhodčí Ambrůžek. ŽK 3:0. Přihlíželo 40 diváků

Týn B - LOKO B 3:0 (1:0)

LOKO B - Vltava 5:1 (3:0)
Domácí začali aktivně a už v 5. min. si po dlouhém míči od Bobka dal hostující stoper vlastní branku. Domácí nadále pokračovali v tlaku a ve 20. min. po faulu na Choutku zvyšoval domácí střelec Harant z penalty na 2:0. Hosté byli očividně zaskočeni, hráli víceméně pouze domácí, kteří dobře kombinovali a vytvářeli si šance. Po jedné z nich dal Harant na poločasových 3:0. Ve druhé půli se už hrál bezstarostný fotbal, a když v 55. min. dal Fošum branku na 4:0, bylo vše rozhodnuto. Hosté se potom přece jen osmělili a snížili Gališem z penalty. Tečku za zápasem udělal Rossmann, jenž pohotově zvýšil na 5:1. Domácí vyhráli zcela zaslouženě. Konečně proměňovali své šance a věří, že jim to vydrží... Rozhodčí Ondra. ŽK 1:2. Přihlíželo 30 diváků.

H. Stropnice - LOKO B 2:0 (1:0)
Druhé domácí vystoupení Hraničáři zvládli, ale výsledek se nerodil snadno, protože rezerva Lokomotivy byla velmi houževnatým soupeřem. Úvod zápasu vyšel lépe Stropnickým. Již v 8. min. našel Olah volného Hanzala, ale ten svou šanci nevyužil. Na druhé straně hosté stříleli mimo branku. Ve 23. min. využil Szypula nabídnutou šanci, sám prošel přes půlku hřiště a střelou pod břevno zajistil domácím vedení. Ve 29. min. po rozehrané standardce ohrozil hostujícího brankáře opět Hanzal. Ve druhé části hry chtěli domácí své vedení pojistit. Mohlo se jim to podařit v 51. min., kdy po standardce, rozehrané Bahenským, mířil Kotrč hlavou pod břevno, ale hostující brankář mu pokazil radost. Hosté měli svou největší šanci v 60. min., kdy obrana Hraničáře propadla, a tak před osamoceným Harantem musel vytáhnout skvělý zákrok Interholz. Uklidnění pro domácí mohla přinést 85. minuta, kdy se Bláhova střela nejdřív otřela o břevno, pak zasáhla tyč a vypadla ven z branky! Pojistku pro Hraničář přidal v 90. min. Smolen. Řídil rozhodčí Feitl. ŽK 2:3. Diváci: 80.

LOKO B - Roudné B 1:2 (0:1)
Zápas začal v poklidném tempu. Hosté měli míč na svých kopačkách častěji, vytvořili si i náznaky šancí a jako první také udeřili, když ve zmatku v obraně domácích hlavou Douda přehodil domácího brankáře. Od této chvíle se domácí probudili a zahájili festival zahozených šancí. Hosté však – i s pomocí brankové konstrukce – odolávali. Ve druhé půli se Lokotka snažila ze všech sil vyrovnat, ale nebylo jí přáno. Až konečně patnáct minut před koncem se trefil domácí kanonýr Harant. Poté domácí ještě přidali, ale šance nevyužili. A přišel trest na druhé straně, kde v 90. minutě životní ranou rozhodl roudenský Douda! Pro domácí to byla ledová sprcha a velmi krutý trest za to, že v zápase měli nespočet šancí, leč využili pouze jednu... Tři body body si odvezl šťastnější tým. Rozhodčí Samohejl. ŽK 0:2. Diváci: 50.

Sedlec - LOKO B 2:3 (0:1)
branky: Mathe, Tauber Tomáš, Choutka




SEZONA 2009/2010

KONEČNÁ TABULKA
1. Srubec 26 19 2 5 72:47
59 (20)
2. D. Bukovsko 26 16 2 8 73:42
50 (11)
3. Hluboká B 26 15 2 9 52:36
47 (8)
4.
Loko ČB B 26 13 2 11 63:64 41 (2)
5. Roudné B 26 11 6 9 55:47
39 (0)
6. N. Hrady 26 11 5 10 58:53
38 (-1)
7. Lišov B 26 11 3 12 46:62
36 (-3)
8. H. Stropnice 26 11 3 12 53:50
36 (-3)
9. Týn n. Vlt. B 26 10 5 11 54:49
35 (-4)
10. Sedlec 26 10 5 11 50:60
35 (-4)
11. Hrdějovice B 26 10 3 13 46:49
33 (-6)
12. Nemanice 26 9 4 13 63:59
31 (-8)
13. Římov 26 6 7 13 36:57
25 (-14)
14. Mokré 26 4 3 19 40:86
15 (-24)

Nemanice - LOKO B 2:3
branky: Harant (11), Dvořák, Perníkář

LOKO B - Nové Hrady 5:1 (3:1)
branky: Bobek Petr 2, Dohnal, Harant , Síkora (11)
Domácí potvrdili fotbalovou jarní pohodu a hladce porazili svého souseda v tabulce. Hned od počátku bylo jasné kdo bude mít v zápase navrh. V 7. min vystihl Bobek váhavou rozehrávku soupeře a nekompromisně trestal 1:0. Ve 13. min sice hosté Jelínkem vyrovnali na 1:1, ale hned v 16. min trefil Harant z přímého kopu pouze tyč, ale odražený míč pohotově uklidil hlavou do branky soupeře Dohnal 2:1. V 31. min měl lehkou práci osamocený Bobek a z malého vápna bezpečně určil poločasový výsledek na 3:1
I ve druhém poločase dominovali domácí a tak sice některé pěkné akce neskončily brankou, ale přesto fotbalovou parádu předvedl v 67. Harant, kdy přeloboval brankaře hostů 4:1. Závěrečnou tečku ve slušně hraném zápase pak udělal domácí brankař Síkora, který v 74. min s přehledem pokořil z penalty svého kolegu 5:1.
ŽK 0:1, rozhodčí Ambrůžek, 25 diváků

Římov - LOKO B 3:5
branky: Choutka 2, Perníkář 2, Harant
Obě mužsta hrála fotbal pro radost. Kombinovaná Lokomotiva začala výborně, už ve 2. min. ji Choutka dostal do vedení a v 5. min. zvýšil na 0:2 Harant, jenž využil velké chyby Bartizala v brance Římova. Domácí se probudili z šoku a v 10. min. Kápl snížil. Když výborný Eibl vyrovnal, čekal se další nápor domácích, jenže ve 40. min. hosté znovu v pohodě vedli o dvě branky (30. Perníkář, 40. Choutka)! Do druhé půle Lokomotiva vstoupila šťastně – v 50. min. skóroval Perníkář. Římov dokázal už jen snížit v 80. min. z penalty, kterou proměnil Bartizal. Ve slušně hraném utkání Sokol Římov opět nebodoval. Výborně zahrál hostující ml. dorostenec Tauber na stoperu: v 75. min. z brankové čáry vykopl jistý gól, celý zápas držel domácí útočníky na uzdě, v 90. min. navíc nádhernou střelou ze 30 m orazítkoval břevno!
Rozhodčí Bednárek, ŽK 1:1. Diváci: 50.

LOKO B - Hluboká B 4:2 (1:1)
branky: Kocmich 2, Weinreb, Harant - Jandrera, Czihad
Domácí nastoupili do slušně hraného zápasu trochu lehkovážně, zapoměli běhat a tak se taktovky ujali hosté, kteří svou územní převahu korunovali v 16 min zaslouženě brankou Jandery po pěkné kombinační akci 0:1. To domácí trochu probudilo a tak se hra postupně vyrovala, ale víceméně se odehrávala ve středu hřiště. Až ve 26. min krásným přenesením hry našel Weinreb Kocmicha, který si zpracoval míč na prsa a protřelil hostujícího brankaře na poločasových 1:1.
Začátek druhého polačasu patřil domácím a ve 48. min po ideální Choutkově přihrávce měl lehkou práci Harant 2:1. Dál se hrál trochu lehkovážný fotbal s častou ztrátou míč na obou stranách a tak se rodily i šance. Domácí Harant šel 2 x sám na brankaře, ale nedal, stejně jako v 62. min hostující Czihad, který trefil pěknou střelou pouze břevno. V 82. min rozehráli domácí standartku a Weinreb z voleje trefil přesně 3:1. Hosté se snažili korigonat výsledek a podařilo se jim to v 89. min, kdy na nepodařený centr Czihada nedosáhl domácí brankař a bylo to 3:2. V nastaveném čase pak dalekonosnou, tvrdou střelou trefil Kocmich na konečných 4:2 a potvrdil zasloužené vítězství domácích.
Rozhodčí : Šafránek
ŽK 2:0, 25 diváků

LOKO B - Srubec 6:2 (5:1)
branky: Harant 2, Mathé 2, Krotký, Perníkář - Koudelka (11), Hálek
Domácí vstoupili do zápasu hodně aktivně a již v 5. min dal po rohu hlavou Krotký na 1:0. V 11. min sice Mathe neproměnil penaltu, nicméně o dvě minuty později si vše vynahradil a po pěkné kombinaci zvyšoval na 2:0. Úvodní čtvrthodinku zakončil domácí kanonýr Harant třetí brankou a hosté se jen těžko vzpamatovávali. Stejný hráč pak ve 26. min zvyšoval již na 4:0, až poté se dostali ke slovu hosté, kteří snížili ve 38. min Koudelkou z penalty na 4:1. Závěrečnou tečku za vydařeným poločasem domácích napsal ve 42. min z trestného kopu Mathe 5:1.
Druhý poločas se tak prakticky odehrával víceméně z povinnosti, ale přesto již v 50. min zvyšoval na 6:1 domácí Perníkář. Domácí byli viditelně v pohodě, dobře kombinovali, ale i ty nejvyloženější šance zahazovali a proto nakonec měli závěrečné slovo hosté, kteří v 68. min upravili Hálkem na konečných 6:2.
Rozhodčí Šíma
ŽK 2:2, přihlíželo 35 diváků.

Lišov B - LOKO B 2:0

LOKO B - Doní Bukovsko 6:2 (4:0)
branky: Harant 2, Kamiš, Choutka, Mathé, Kocmich - Vávrovský, vlastní
Domácí se v posledních zápasech dostali do fotbalové pohody a tak se proti kvalitnímu soupeři očekával dobrý zápas. Hned v 6´ se po rohu prosadil hlavou Kamiš - 1:0. V 16´ stejný hráč zbytečně faluloval v pokutovém ůzemí, ale domácí brankař Síkora penaltu R. Machovi chytil. Ve 22´utekl obráncům Harant a nedal brankaři hostů šanci 2:0. Domácí dobře kombinovali, přetížená obrana hostů nevěděla kam dříve skočit a tak přicházeli další šance a branky. Ve 36ˇ přenechal ideálně Koller Harantovi - 3:0, stejně jako v 41´Harant Kocmichovi, který dal na poločasových 4:0.
Ve druhém poločasu domácí přece jenom polevili a dočkali se i hosté. To domácí Hauser nešťastně nastřelil ležícího Vávrovského a od toho se míč odrazil za brankovou čáru 4:1. V 62´našel Weinreb ideálně Mathého a bylo to 5:1. V 78´ pod padajícím brankařem Choutka 6:1. Konečné slovo měli hosté, když si domácí po Ardamicově rohu srazili míč do vlastní sítě 6:2
Rozhodčí Ambrůžek
ŽK 2:2, přihlíželo 35 diváků.
(jp)

Hrdějovice B - LOKO B 2:4
branky: Choutka 2, Harant, Kocmich

LOKO B - Týn B 2:1 (0:1)
branky: Harant 2 - Krátký
Za ideálního fotbalového počasí začali lépe hosté a úvodní čtvrthodinku téměř nepustili domácí na svou polovinu. Paradoxně ale udeřilo v době, kdy se domácí již dostali do hry. To se ve 20. min na konci pěkné kombinační akce nemýlil osamocený Krátký a hosté vedli 0:1. Následoval festival zahozených vyložených šancí zejména z řad domácích a tak skončil poločas výhrou hostů.
Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí a po zásluze Harantem v 53 min. vyrovnali na 1:1. Dál se hrál oboustranně pohodový zápas, kdy se oba soupeři předháněli v tom, kdo udělá více chyb a kdo kolik šancí zahodí. A když už domácí přečkali bez úhony závěrečný tlak týnských fotbalistů, zdálo se že utkání skončí remízou. V 89. min však z nenápadné akce vystřelil z těžkého úhlu Harant a brankař hostů Valtr se patrně červená ještě teď - 2:1.
Rozhodčí Feitl
ŽK 0:0, přihlíželo 25 diváků.
(jp)

Mokré - LOKO B 0:4 (0:0)
branky: Krotký, Harant, Weinreb, Kocmich
V prvním poločase se hrálo bojovné utkání s nasazením, které neodpovídalo postavení obou týmů v tabulce. Šance byly na obou stranách, ale ani jedno z mužstev je nedokázalo proměnit. V 53. min. se poprvé měnilo skóre: u postranní čáry se uvolnil přes dva domácí hráče Harant a přesně přihrál Krotkému, jenž se trefil přesně do šibenice. Domácí znervózněli a začali dělat v rozehrávce chyby, které hosté nemilosrdně trestali. V 62. min. vystihl chybu v rozehrávce výborně hrající Harant a z rychlého brejku zvýšil na 0:2. Další nedůslednost domácí hasili v pokutovém území jen za cenu faulu a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Kocmich. Skóre utkání uzavřel Weinreb. Rozhodčí Hybner. ŽK 2:1. Přihlíželo 60 diváků.

LOKO B - Horní Stropnice 2:1 (1:1)
branky: Krotký, Harant - Stanka
Domácí chtěli navázat na dobrý výkon z minulého kola a hned od začátku se pustili do soupeře. Během 12 minut si vytvořili tři dobré šance, ale výsledkem byla pouze nastřelená tyč. V 16 min však udeřilo na druhé straně. Hosté podnikli do odkryté obrany rychlý brejk ,na jehož konci pohodlně skóroval Stanka 0:1. Domácí však dál bojovali, vytvářeli si i šance a po zásluze ve 36. min vyrovnali po rohu Matheho se nekompromisně prosadil hlavou Krotký.
Rovněž druhý poločas se hrál výhradně v režii domácích, kteří téměř soupeře ke své bráně nepustili, ale po hříchu ani neohrozili hostujícího brankaře, neboť všechny akce končiliy na velkém vápně a to i díky dobře hrající zhuštěné obraně soupeře. Rozhodnutí přišlo v 72. min kdy Perníkář výborně na polovině uvolnil Haranta, který obešel i brankaře a bylo to 2:1. V 86. min ještě domácí sehráli pěkný signál, ale gólovou střelu vykopl špičkou brankař hostí a tak utkání skončilo zaslouženou výhrou domácích, protože po celý zápas byli lepším týmem. Za zmínku jistě stojí i výborný výkon nestárnoucího hostujícího brankaře Haňura.
ŽK: 1:4, ČK: 0:0,
Diváků : 30, Sudí: Špelina
(jp)

Roudné B - LOKO B 2:2
branky: Kocmich 2
z www.malseroudne.cz
Po prohraném zápase na Srubci si chtěla roudenská rezerva spravit chuť na posledním celku soutěže a to na budějovické Lokomotivě B. Jenomže ve 2.min to byli právě hosté, kteří po chybě v domácí obraně mohli jít do vedení. Proti byl pouze domácí brankář Erhart a když hosté v 7.min překonali i jeho, zachránil domácí na brankové čáře kapitán Vogl a balón odhlavičkoval. Po nepovedené první desetiminutovce se domácí konečně oklepali a začali také útočit. V 11.min ještě Jirchář hlavičkoval vedle, ale v 16.min se již z první branky v mužích radoval dorostenec Skopec. Hosté se snažili do konce poločasu vyrovnat, ale domácí obrana i s trochou štěstí udržela poločas 1:0.
Co se hostům nepovedlo ke konci první půle, dokázali na začátku té druhé. V 50.min se po rohu trefil hostující Kocmich. Z vyrovnání se však Lokomotiva neradovala dlouho a o 6 minut později se Roudné opět dostalo do vedení. Po ose Skopec, Jirchář, Zýka zakončoval posledně jmenovaný do prázdné brány. V 74.min se znovu musel vytáhnout domácí brankář Erhart, to když zlikvidoval hostujícího Matheho přímý kop. Hosté ke konci stupňovali tempo a v 87.min jako přes kopírák z rohu vyrovnali na konečných 2:2. Střelcem byl opět Kocmich. Domácí opět ztratili body a náskok prvního Srubce je již 9 bodů.
ŽK: 2:3, ČK: 0:0, Rohy: 7:10
Diváků: 80, Sudí: Kodl

LOKO B - Sedlec 2:3
branky: Mathe 2
Na stadionu VŠZ, kde na toto utkání našla azyl vrbenská rezerva, se hrál pouze průměrný fotbal. První branková příležitost se zrodila v 10. minutě, kdy hostující Růžička postupoval sám na branku, sólo však zakončit nedokázal. Poté na druhé straně nedokázal z úhlu překonat brankáře domácí Mathe. Ve 20. minutě si ve výhodné pozici ukopl míč Perníkář a z protiútoku zakončil centr z pravé strany Šindelář - 0:1. Minutu před poločasem utekl po pravé straně Růžička, jehož přihrávku uklidil do odkryté branky opět Šindelář.
Hned po přestávce vstřelili domácí kontaktní branku, Perníkářovu přihrávku za obranu zužitkoval
Mathe - 1:2. V 65. minutě domácí zahrávali trestný kop a po závaru při dorážce se pískal pokutový kop, který Mathe proměnil - 2:2. V 70. minutě se pískala penalta i na druhé straně, Šindelář tak zkompletoval hattrick. V závěru si domácí vynutili tlak, ze kterého pramenilo i značné množství standardních situací, hostující mužstvo ale šťastné vítězství uhájilo.
Rozhodčí Šafránek, ŽK 2:2, přihlíželo 30 diváků.
(zab)

LOKO B - Římov 1:1
branka: Kocmich
V mrazivém odpoledni se hrál v Suchém Vrbném fotbal nevalné úrovně s minimem šancí. Domácí sice byli aktivnějším týmem, ale když už se do šancí dostali, potýkali se s nepřesným zakončením, a tak tři šance Jerhota skončily střelou mimo branku. Hosté se na dostřel branky dostali pouze trestným kopem, který skončil ve zdi. V 59. min. si Římovští přesto vypracovali největší šanci: rychlý brejk Mesároše musel výborným zákrokem zlikvidovat brankář Vaňas. V 66. min. se do míče opřel Kocmich a jeho nádherná střela zapadla za bezmocného brankáře Bartizala – 1:0. V 86. min. se hosté radovali z vyrovnávací branky: z trestného kopu Kohout překonal špatně postaveného brankáře Vaňase. S konečnou remízou byli podstatně spokojenější hosté. Pro domácí celek je to navzdory oslabené sestavě další zbytečná ztráta. Sudí Hybner. ŽK 1:0. Diváci: 20.

Nové Hrady - LOKO B 8:1
branka: Šváb
Hosté sice vedli brankou Švába 1:0, ale poté penalta, 2xČK (Zajíček, Kamiš P.)... Výsledek hovoří za vše.

Hluboká B - LOKO B 3:1 (1:1)[B]
branka: Kocmich